Wednesday, September 26, 2012

Dah besar anak mama

Posted by Pink Princes at 6:00 AM
Lama tak update Blog... bukan malas or tak idea cume masa yang tidak mengizinkan saya untuk berkata-kata dalam Blog nie. Ha hari nie tiba-tiba datang balik aura untuk meng update...

latest news about me n pipi lembik ulang tahun anak saya yang ke-3 tahun...sebelum 24th August pipi lembik suke sangat nyanyi  lagu" hapi besday to you".. macam dia dah tahu-tahu jer besday dia tak lame lagi...siap paksa2 saya nyanyi sekali ngan dia tu.. sabaq jelah mama nie..

Kami tak ade plan pun dah sambut sebab masing-masing busy hal duniawi nie...last minute sambut jugak ala2 simple n sempoi jer... janji ade cake n lilin.. sebab saya piker hari jadi pipi lembik bukan selalu kite kena sambut kan 1 tahun sekali jer.. pe salah nyer kite buat sesuatu yang boleh mengembirakan anak kite...tang yang paling pipi lembik suke... time tiup lilin jer... pas2 dia mula kan aktiviti dia jalan2 cari kawan untuk main sekali dengan dia.. kt MD tu kan ramai jugak kanak2 yg blh di buat part time member... so ape lagi start dia main kejar2 dlm MD tu.. kami nak makan pun tak sempat nak hadam terus telan jer... takut dia main kejar jauh dari mata kami... la nie macam2 kan ceti pasal penculikan kanak2 kan risau la jugak kan... tu la satu2 jer anak saya dia la racun dia jugak penawar...

Lepas habis mkn bawa g jejalan kt tempat permain kt Jaya Jusco tu... tujuan nyer nak bagi dia letih so nanti balik terus tido...abis dia pusing2 saya kate jom balik, tgk CERIA.. semangat dia nak balik...

see semangat tak semangat pipi lembik lilin.. ngan penuh perasaan dan tenaga yang ade


nie besday sape nie... confius la
nasib baik la ade orang offer diri untuk tangkap gambar tu kami, klu memang susah nak dpt tangkap 1 family macam nie...
tak ade hadiah yang special mama nak bg kt anak mama sorang nie... mama cume berharap dan terus berdoa semoga anak mama manjadi anak yang soleha dan  berjaya dunia dan akhirat.. Luv u 4ever muah. 

0 comments on "Dah besar anak mama "

Post a Comment

Wednesday, September 26, 2012

Dah besar anak mama

Lama tak update Blog... bukan malas or tak idea cume masa yang tidak mengizinkan saya untuk berkata-kata dalam Blog nie. Ha hari nie tiba-tiba datang balik aura untuk meng update...

latest news about me n pipi lembik ulang tahun anak saya yang ke-3 tahun...sebelum 24th August pipi lembik suke sangat nyanyi  lagu" hapi besday to you".. macam dia dah tahu-tahu jer besday dia tak lame lagi...siap paksa2 saya nyanyi sekali ngan dia tu.. sabaq jelah mama nie..

Kami tak ade plan pun dah sambut sebab masing-masing busy hal duniawi nie...last minute sambut jugak ala2 simple n sempoi jer... janji ade cake n lilin.. sebab saya piker hari jadi pipi lembik bukan selalu kite kena sambut kan 1 tahun sekali jer.. pe salah nyer kite buat sesuatu yang boleh mengembirakan anak kite...tang yang paling pipi lembik suke... time tiup lilin jer... pas2 dia mula kan aktiviti dia jalan2 cari kawan untuk main sekali dengan dia.. kt MD tu kan ramai jugak kanak2 yg blh di buat part time member... so ape lagi start dia main kejar2 dlm MD tu.. kami nak makan pun tak sempat nak hadam terus telan jer... takut dia main kejar jauh dari mata kami... la nie macam2 kan ceti pasal penculikan kanak2 kan risau la jugak kan... tu la satu2 jer anak saya dia la racun dia jugak penawar...

Lepas habis mkn bawa g jejalan kt tempat permain kt Jaya Jusco tu... tujuan nyer nak bagi dia letih so nanti balik terus tido...abis dia pusing2 saya kate jom balik, tgk CERIA.. semangat dia nak balik...

see semangat tak semangat pipi lembik lilin.. ngan penuh perasaan dan tenaga yang ade


nie besday sape nie... confius la
nasib baik la ade orang offer diri untuk tangkap gambar tu kami, klu memang susah nak dpt tangkap 1 family macam nie...
tak ade hadiah yang special mama nak bg kt anak mama sorang nie... mama cume berharap dan terus berdoa semoga anak mama manjadi anak yang soleha dan  berjaya dunia dan akhirat.. Luv u 4ever muah. 

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal