Wednesday, May 25, 2011

About Fast & furious 5

Posted by Pink Princes at 2:04 AM
Tiba-tiba terpandang poster Fast & furious 5 nie kt office saya, memang x ade perasaan la nk pergi tgk.. tapi bila pandang kedua kali nampak abang The Rock kite... terus pasang angan2 nak pergi tengok.. tu pun kalau dapat la.. sejak dah ade anak nie.. pergerakan agak terbatas cket la.. pernah la sekali bawa pipi lembik tengok Wayang cerita Hikayat Merowong Mahawangsa.. masuk jer wayang beberapa minit terus nangis macam kena pukul.. geram lak saya tengok.. tanpa piker panjang terus bagi susu kt dia.. dalam tu ka sejuk so senang la pipi lembik nak lena.So start hari tu memang la tak akan bawa la pipi lembik tengok wayang lagi…  

Company tempat saya kerja nie ade share cket ngan Filem Fast Furious 5 nie, so dapat la ticket free. Ticket pertama dapat sebelum cerita nie start di tayang kan kat TGV KLCC pawangan time tu memang x dapat nak pergi la.. bila mengenang kan time habis cerita tu kul 12 malam sape nk ambik.. train pun dah x ade.. so sedekah la kat member satu office nie… Ticket kedua memang x kan lepas kan peluang la nak pergi tgk cerita nie. Saya dpt dok atas sekali memang puas hati dapt tengok cerita tu..


Mula2 memang aku blur cket sebab nie cerita sambung dari Fast furious before nie.. tapi lama2 dapat tangkap la cerita.. tak rugi la tengok filem nie.. cost juta2 tapi bayar harga ticket RM 13 jer.. (ticket free saya dapat 1 jer) sound effect memang super la, macam –macam aksi  ada sedih, romantic, LuCu, mendebarkan and part paling best dia punyer ending.. memang happy ending la. Berbaloi2 la tengok cerita nie.

0 comments on "About Fast & furious 5"

Post a Comment

Wednesday, May 25, 2011

About Fast & furious 5

Tiba-tiba terpandang poster Fast & furious 5 nie kt office saya, memang x ade perasaan la nk pergi tgk.. tapi bila pandang kedua kali nampak abang The Rock kite... terus pasang angan2 nak pergi tengok.. tu pun kalau dapat la.. sejak dah ade anak nie.. pergerakan agak terbatas cket la.. pernah la sekali bawa pipi lembik tengok Wayang cerita Hikayat Merowong Mahawangsa.. masuk jer wayang beberapa minit terus nangis macam kena pukul.. geram lak saya tengok.. tanpa piker panjang terus bagi susu kt dia.. dalam tu ka sejuk so senang la pipi lembik nak lena.So start hari tu memang la tak akan bawa la pipi lembik tengok wayang lagi…  

Company tempat saya kerja nie ade share cket ngan Filem Fast Furious 5 nie, so dapat la ticket free. Ticket pertama dapat sebelum cerita nie start di tayang kan kat TGV KLCC pawangan time tu memang x dapat nak pergi la.. bila mengenang kan time habis cerita tu kul 12 malam sape nk ambik.. train pun dah x ade.. so sedekah la kat member satu office nie… Ticket kedua memang x kan lepas kan peluang la nak pergi tgk cerita nie. Saya dpt dok atas sekali memang puas hati dapt tengok cerita tu..


Mula2 memang aku blur cket sebab nie cerita sambung dari Fast furious before nie.. tapi lama2 dapat tangkap la cerita.. tak rugi la tengok filem nie.. cost juta2 tapi bayar harga ticket RM 13 jer.. (ticket free saya dapat 1 jer) sound effect memang super la, macam –macam aksi  ada sedih, romantic, LuCu, mendebarkan and part paling best dia punyer ending.. memang happy ending la. Berbaloi2 la tengok cerita nie.

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal