Monday, September 19, 2011

Raya merdeka 2011..

Posted by Pink Princes at 12:08 AM




Hari raya ke-3 baru dpt b'gambar bersama.. bz la sgt konon2 nyer
 Raya tahun ade sedikit + banyak meriah cket dari tahun lepas, sebab ape saya cakap meriah sebab mak mertua dah boleh  jalan and masak rendang + kuah kacang  walaupun simple tapi sedap… and yang lagi meraih semua dapat beraya sekali… bermaaf-maafan ditengah hari raya…  bersama2 ngan carpet baru, langsir baru, bekas kuih baru, tahun jugak tertiba hormone kerajinan tu terlebey 2 nak buat kuih raya 4 jenis raya      jugak la dapat di bakar walaupun ade jugak terentung tu kan… yang kena pimpin oleh suami saya… yang sentiasa ringan tulang menbantu  sampai ke subuh  tu....ngantuk mate nie tapi tahan jer.. nak raya punyer pasal…

Tak jalan2 pergi ane2 pun dok umah jer tunggu orang mai raya… raya ketiga baru pergi kubur and pergi raya umah saudara… nak balik kampong (kampong ke padahal kt Shah Alam jer)  pun tak sape kt umah sebab mak n adik pergi sabah… adik laki  nak nikah time raye tu so buat sekali la…next month baru buat umah laki… tu yang untung kahwin dekat orang dekat2 nie… tak payah penat nak pack baju + nak drive berjam2+ duit tol beratus2 + nak isi minyak bergelen + penat and letih nyer lagi kan… cepat, mudah dan senang tu special nyer  kahwin dekat orang yang dekat2 nie.

      
muka suci siap2 nak pergi ke kubur


with my mother- law

0 comments on "Raya merdeka 2011.."

Post a Comment

Monday, September 19, 2011

Raya merdeka 2011..





Hari raya ke-3 baru dpt b'gambar bersama.. bz la sgt konon2 nyer
 Raya tahun ade sedikit + banyak meriah cket dari tahun lepas, sebab ape saya cakap meriah sebab mak mertua dah boleh  jalan and masak rendang + kuah kacang  walaupun simple tapi sedap… and yang lagi meraih semua dapat beraya sekali… bermaaf-maafan ditengah hari raya…  bersama2 ngan carpet baru, langsir baru, bekas kuih baru, tahun jugak tertiba hormone kerajinan tu terlebey 2 nak buat kuih raya 4 jenis raya      jugak la dapat di bakar walaupun ade jugak terentung tu kan… yang kena pimpin oleh suami saya… yang sentiasa ringan tulang menbantu  sampai ke subuh  tu....ngantuk mate nie tapi tahan jer.. nak raya punyer pasal…

Tak jalan2 pergi ane2 pun dok umah jer tunggu orang mai raya… raya ketiga baru pergi kubur and pergi raya umah saudara… nak balik kampong (kampong ke padahal kt Shah Alam jer)  pun tak sape kt umah sebab mak n adik pergi sabah… adik laki  nak nikah time raye tu so buat sekali la…next month baru buat umah laki… tu yang untung kahwin dekat orang dekat2 nie… tak payah penat nak pack baju + nak drive berjam2+ duit tol beratus2 + nak isi minyak bergelen + penat and letih nyer lagi kan… cepat, mudah dan senang tu special nyer  kahwin dekat orang yang dekat2 nie.

      
muka suci siap2 nak pergi ke kubur


with my mother- law

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal