Monday, September 5, 2011

Dah Besar anak Mama.

Posted by Pink Princes at 7:35 PM

24.8.2011 genap la umur anak saya 2 tahun rase macam sekejap jer masa berlalu… kalau time tido tengok dia rase macam dah besar anak mama nie lagi beberapa tahun dah nak sekolah tadika…(teremo pulak)

Kebetulan bulan and minggu hari jadi pipi lembik jatuh sama dengan my mother-in-law… so kami sekeluarga celebrate sekali… so sama2 la potong cake ngan Tok dia…Semua orang ade time tu, tak masak ape2 pun kitaorang  beli makanan Fast food jer.. tu yang cepat dan senang tu di dapati di Malaysia nie…yang di sponsor oleh mummy sarah. 

Nie cake nampak macam sedap... bak mai sepotong tengok rase..

pipi lembik dah tak sabar2 dah nak potong tapi sebelum tu baca doa dulu...

Pipi lembik ngan Tok Kesayangan dia sama2 potong cake..
Abah and Pipi lembik.. tengok tu dah besarkan anak mama

Minggu sama gak pipi lembik celebrate kali ke-2 kat umah Mak Wan dia pulak kt Shah Alam… so saya prefer nak buat pulut kuning jer.. sebab mak wan dia tak makan cake kan.. tapi adik saya still nak beli cake sebagai tanda simbolik kate dia la… time tu semua kekenyangan sebab semua orang baru lepas buka pose... so yang teruja pipi lembik jelah.. tapi sebagai seorang mama yang penyayang still dok kt dia.. ialah nak pantau takut2 tak sempat nak potong cake tu dah hilang separuh...

Pipi lembik dah tak sabar nak hancur kan cake tu..
time tiup lilin
Saya bersyukur sangat2 kerana Allah mengurniakan anak yang semakin hari semakin comel dan bijak…

0 comments on "Dah Besar anak Mama."

Post a Comment

Monday, September 5, 2011

Dah Besar anak Mama.


24.8.2011 genap la umur anak saya 2 tahun rase macam sekejap jer masa berlalu… kalau time tido tengok dia rase macam dah besar anak mama nie lagi beberapa tahun dah nak sekolah tadika…(teremo pulak)

Kebetulan bulan and minggu hari jadi pipi lembik jatuh sama dengan my mother-in-law… so kami sekeluarga celebrate sekali… so sama2 la potong cake ngan Tok dia…Semua orang ade time tu, tak masak ape2 pun kitaorang  beli makanan Fast food jer.. tu yang cepat dan senang tu di dapati di Malaysia nie…yang di sponsor oleh mummy sarah. 

Nie cake nampak macam sedap... bak mai sepotong tengok rase..

pipi lembik dah tak sabar2 dah nak potong tapi sebelum tu baca doa dulu...

Pipi lembik ngan Tok Kesayangan dia sama2 potong cake..
Abah and Pipi lembik.. tengok tu dah besarkan anak mama

Minggu sama gak pipi lembik celebrate kali ke-2 kat umah Mak Wan dia pulak kt Shah Alam… so saya prefer nak buat pulut kuning jer.. sebab mak wan dia tak makan cake kan.. tapi adik saya still nak beli cake sebagai tanda simbolik kate dia la… time tu semua kekenyangan sebab semua orang baru lepas buka pose... so yang teruja pipi lembik jelah.. tapi sebagai seorang mama yang penyayang still dok kt dia.. ialah nak pantau takut2 tak sempat nak potong cake tu dah hilang separuh...

Pipi lembik dah tak sabar nak hancur kan cake tu..
time tiup lilin
Saya bersyukur sangat2 kerana Allah mengurniakan anak yang semakin hari semakin comel dan bijak…

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal