Wednesday, July 27, 2011

Durian Feast at Packet Hub

Posted by Pink Princes at 5:09 AM
Semangat nak makan Durian free memang  berkobar2, one before hari nyer.. sempena menyambur bulan Ramadhan kami buat kelainan cket makan Durian.  kitaorang bertolak awal cket dari office harap maklum opis kami terletak hujung hutan cket,, so kena la kuar awal cket.. takut durian musang king tinggal kulit jer nanti.

Time makan memang tak ingat dunia..sampai hilang ingatan time tu sampai saya tak sempat nak kira berapa ulas durian saya telan..saya nie jenis boleh makan durian tapi tak suke makan banyak.. nie sebab hawa nafsu and tengok semangat orang makan durian.. tu yang tau2 jer dah pening2 lalat... Memang Durian feast kali ade kelainan cket sebab ade karaoke bagai... siap ade life band lagi.. ade ke orang nak nyanyi sambil makan durian... yang kami smbil makan dan sambil kuar perkakas nak tapau.. nak ambik banyak takut bau satu LRT lak.. tapau agak makan 3 orang jelah..(Durian 2 bekas , and maggis 1 kg jer). nie pun sakit kepala lagi angin kus2 dh naik kt kepala...
Siap ade peraduan meneka bilangan durian lagi.. sape menang dpt bawa balik 1 bakul durian nie..

durian2 yang kami borong tapau kasi abis
muka2 hapi before makan durian

0 comments on "Durian Feast at Packet Hub"

Post a Comment

Wednesday, July 27, 2011

Durian Feast at Packet Hub

Semangat nak makan Durian free memang  berkobar2, one before hari nyer.. sempena menyambur bulan Ramadhan kami buat kelainan cket makan Durian.  kitaorang bertolak awal cket dari office harap maklum opis kami terletak hujung hutan cket,, so kena la kuar awal cket.. takut durian musang king tinggal kulit jer nanti.

Time makan memang tak ingat dunia..sampai hilang ingatan time tu sampai saya tak sempat nak kira berapa ulas durian saya telan..saya nie jenis boleh makan durian tapi tak suke makan banyak.. nie sebab hawa nafsu and tengok semangat orang makan durian.. tu yang tau2 jer dah pening2 lalat... Memang Durian feast kali ade kelainan cket sebab ade karaoke bagai... siap ade life band lagi.. ade ke orang nak nyanyi sambil makan durian... yang kami smbil makan dan sambil kuar perkakas nak tapau.. nak ambik banyak takut bau satu LRT lak.. tapau agak makan 3 orang jelah..(Durian 2 bekas , and maggis 1 kg jer). nie pun sakit kepala lagi angin kus2 dh naik kt kepala...
Siap ade peraduan meneka bilangan durian lagi.. sape menang dpt bawa balik 1 bakul durian nie..

durian2 yang kami borong tapau kasi abis
muka2 hapi before makan durian

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal