Thursday, September 8, 2011

Terima kasih daun keladi….

Posted by Pink Princes at 2:54 AM
Untung nyer Pipi lembik.. rezeki melimpah ruah since she born…Tahun nie hampir la tapi tak berape nak hampir la sgt… hampir sepuluh pasang baju raya… saya beli 1 pasang baju gaun and 2 pasang kasut jer… yang lain semua d’sponsor oleh mak su, pak su, mummy sarah, pak cik dia…  tapi yang paling banyak sponsor mummy sarah la… Saya and suami sebagai wakil pipi lembik nak ucapkan Terima Kasih sangat2 kepada semua kerana memeriahkan lagi raya tahun nie.. Semoga Allah sahaja yang dapat menbalas budi baik kalian semua..

Kasut Raya 4 pasang... 2 pasang Mummy Sarah yang belikan. 




Baju Kurung 2 pasang jer   


tapi baju jalan sampai 7 pasang tu.. semua d'sponsor.. hai muka mcm tak cukup jer





Jom kete tgk ape yang depa beli untuk pipi lembik…

0 comments on "Terima kasih daun keladi…."

Post a Comment

Thursday, September 8, 2011

Terima kasih daun keladi….

Untung nyer Pipi lembik.. rezeki melimpah ruah since she born…Tahun nie hampir la tapi tak berape nak hampir la sgt… hampir sepuluh pasang baju raya… saya beli 1 pasang baju gaun and 2 pasang kasut jer… yang lain semua d’sponsor oleh mak su, pak su, mummy sarah, pak cik dia…  tapi yang paling banyak sponsor mummy sarah la… Saya and suami sebagai wakil pipi lembik nak ucapkan Terima Kasih sangat2 kepada semua kerana memeriahkan lagi raya tahun nie.. Semoga Allah sahaja yang dapat menbalas budi baik kalian semua..

Kasut Raya 4 pasang... 2 pasang Mummy Sarah yang belikan. 




Baju Kurung 2 pasang jer   


tapi baju jalan sampai 7 pasang tu.. semua d'sponsor.. hai muka mcm tak cukup jer





Jom kete tgk ape yang depa beli untuk pipi lembik…

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal