Sunday, January 30, 2011

Welcome to Tenji 2 at Bandar Puteri Puchong

Posted by Pink Princes at 9:41 PM
Last Week.. Kitaorang dpt makan besar lagi di Tenji 2 sempena Chiness new year.. ... nie frist time saya makan Sushi yang sedap sangat kt malaysia nie.. so ringan2 kan kaki tekan minyak kereta tu mai kt Tenji 2 nie...memang x tipu memang sedap semua makanan nyer.. harga nyer emm.. amat berbaloi2 klu yang baru dpt gaji la.. klu blom dpt gaji tunggu org yg belanja jer... ramai yang pg.. 2 department yang join.. tu pun dah penuh...tp tu bukan alasan kami semua x dpt masuk kerana tempat Tenji2 memang besar n luas.

Tempat makan Tenji2, ade 2 jenis.. klu nk pilih duduk mcm org ala2 jepun ade.. klu nk duduk atas kerusi pun ade.. ikat keselesaan masing2.. ade 3 tingkat so kitaorg telah diletak kan tingkat 2.. memang besar tempat nyer.. klu x biasa blh sesat kt dlm tu...

makanan x semua mentah bagai.. ade masak gak.. klu nk mkn ala2 sembot pun ade... desert nyer pun nk menyelerakan saya.. dtg2 trs pilih desert.. takut habis kan... orang tamak kata kan... So untuk air lak kitaorang dia bagi 2 kupon untuk tebus dan minum.. so saya prefer air kelapa yang comel... yang x pernah saya lihat before nie....

Group sy start makan dari kul 12 lbh sampai la ke 2 lbh... makan sampai lebam... :) pe yang  penting semua happy dpt makan free...

nie kt main door nyer.. mcm penyambut tetamu kan...
nie la dia makanan nyer semua nampak fresh from ladang...

banyak sgt makanan2 yg pelik.. tu yg  t'kejust tu..

nie kupon tu tukar air tu...

kan saya dah kate semua makan kt Tenji2 sedap abes licin depa semua makan... yg kt tengah2 tu tmp stimbot..

ade mcm kt kt Tokyo, Jepun x...

Bye2 kitaorg dh blk...



3 comments on "Welcome to Tenji 2 at Bandar Puteri Puchong"

Dreamy Princess on February 7, 2011 at 8:05 AM said...

Looks like the Japanese food are to die for! yuumm!!;d

Cheers,
Dreamy Princess

fairuz on February 7, 2011 at 7:29 PM said...

sushi ade yang sedap gak ek? hahaha. bg gua, sume sushi adelah TAK SEDAPP!! bhahahaa

ManJe on February 7, 2011 at 8:23 PM said...

fairuz: btol sedap sy first time mkn sushi.. rase mcm nk mkn lg... try dl br tahu kt TENJI2 kt tmp ln sy x tahu la pe rase nyer...

Post a Comment

Sunday, January 30, 2011

Welcome to Tenji 2 at Bandar Puteri Puchong

Last Week.. Kitaorang dpt makan besar lagi di Tenji 2 sempena Chiness new year.. ... nie frist time saya makan Sushi yang sedap sangat kt malaysia nie.. so ringan2 kan kaki tekan minyak kereta tu mai kt Tenji 2 nie...memang x tipu memang sedap semua makanan nyer.. harga nyer emm.. amat berbaloi2 klu yang baru dpt gaji la.. klu blom dpt gaji tunggu org yg belanja jer... ramai yang pg.. 2 department yang join.. tu pun dah penuh...tp tu bukan alasan kami semua x dpt masuk kerana tempat Tenji2 memang besar n luas.

Tempat makan Tenji2, ade 2 jenis.. klu nk pilih duduk mcm org ala2 jepun ade.. klu nk duduk atas kerusi pun ade.. ikat keselesaan masing2.. ade 3 tingkat so kitaorg telah diletak kan tingkat 2.. memang besar tempat nyer.. klu x biasa blh sesat kt dlm tu...

makanan x semua mentah bagai.. ade masak gak.. klu nk mkn ala2 sembot pun ade... desert nyer pun nk menyelerakan saya.. dtg2 trs pilih desert.. takut habis kan... orang tamak kata kan... So untuk air lak kitaorang dia bagi 2 kupon untuk tebus dan minum.. so saya prefer air kelapa yang comel... yang x pernah saya lihat before nie....

Group sy start makan dari kul 12 lbh sampai la ke 2 lbh... makan sampai lebam... :) pe yang  penting semua happy dpt makan free...

nie kt main door nyer.. mcm penyambut tetamu kan...
nie la dia makanan nyer semua nampak fresh from ladang...

banyak sgt makanan2 yg pelik.. tu yg  t'kejust tu..

nie kupon tu tukar air tu...

kan saya dah kate semua makan kt Tenji2 sedap abes licin depa semua makan... yg kt tengah2 tu tmp stimbot..

ade mcm kt kt Tokyo, Jepun x...

Bye2 kitaorg dh blk...



3 comments:

Dreamy Princess on February 7, 2011 at 8:05 AM said...

Looks like the Japanese food are to die for! yuumm!!;d

Cheers,
Dreamy Princess

fairuz on February 7, 2011 at 7:29 PM said...

sushi ade yang sedap gak ek? hahaha. bg gua, sume sushi adelah TAK SEDAPP!! bhahahaa

ManJe on February 7, 2011 at 8:23 PM said...

fairuz: btol sedap sy first time mkn sushi.. rase mcm nk mkn lg... try dl br tahu kt TENJI2 kt tmp ln sy x tahu la pe rase nyer...

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal