Monday, February 14, 2011

Awek seksi di Mini Jeram Kampung Kemensah

Posted by Pink Princes at 2:51 AM
Lately cuaca di kuala Lumpur ini tak menentu kejap panas kejap hujan... Tapi bile panas rasa macam nak terjun dalam air sungai jer... so saya sekeluarga jalan2 di otak mencari idea yang memang bajet punyer lak.. harap maklum nak tengah2 bulan kan bajet ceput jer..

Setelah berbincang di meja bulat cabinet , kami sebulat suara telah setuju untuk berendam di Mini Jeram Kampung Kemensah kat Hulu Langat...Tanpa mengambil masa yang lame kami telah selamat sampai ..  sebab memang dekat dengan rumah pun..

Dulu saya pernah mandi kat cni... tempat nyer sempoi jer... tapi best sebab nak check-in tak payah bayar tapi la nie nak kena bayar lak... tapi tak la mahal ane pun.. still under bajet lagi...sebab depa dah buat renovation cekit kt pondok tempat nak lepak.. ade fitting room untuk persalinan.. klu dulu pandai2 la nak hidup nak tukar baju tu.. banyak pakej yang disediakan.. kalau nak bermalam kt citu pun boleh... ade khemah n BBQ

saya plan nak mandi memandangkan time tu ramai lak orang menjadi segan pulak .. dulu berdua.. la nie dah more than so kena jangan barang depa jelah.. Pipi lembik look so seksi pakai panties jer... igat kan dia suke ngan air sungai tu..so En. Hubby saya bawa dia berendam dalam air sungai tu.. x sampai beberapa saat dah nangis...paksa2 dia pun still nangis macam ketakutan maybe air tu sejuk sangat kot , so terpaksa la saya pegang jer dia...

Memandang ke langit nampak cuaca macam nak hujan jer, so kami bergegas siap tukar baju untuk menyelamatkan diri dari terkena serpihan hujan... Jom balik anak2 ari mau hujan...

Klu korang rase mandi kt Mini jeram mai la... rase kehebatan nyer... memang pakej paling murah la nie..

The details for check-in.. klu korang x nmpk Zoom kan la...

Tu pondok nyer.. blh pasang khemah... nmpk x pipi lembik yang seksi tu..


terpaksa En. Hubby bawa dia naik atas.. sebab asyik2 nangis jer..

best x depa lompat dari atas tu...

so klu korang nak mai x tahu jalan col la..

0 comments on "Awek seksi di Mini Jeram Kampung Kemensah"

Post a Comment

Monday, February 14, 2011

Awek seksi di Mini Jeram Kampung Kemensah

Lately cuaca di kuala Lumpur ini tak menentu kejap panas kejap hujan... Tapi bile panas rasa macam nak terjun dalam air sungai jer... so saya sekeluarga jalan2 di otak mencari idea yang memang bajet punyer lak.. harap maklum nak tengah2 bulan kan bajet ceput jer..

Setelah berbincang di meja bulat cabinet , kami sebulat suara telah setuju untuk berendam di Mini Jeram Kampung Kemensah kat Hulu Langat...Tanpa mengambil masa yang lame kami telah selamat sampai ..  sebab memang dekat dengan rumah pun..

Dulu saya pernah mandi kat cni... tempat nyer sempoi jer... tapi best sebab nak check-in tak payah bayar tapi la nie nak kena bayar lak... tapi tak la mahal ane pun.. still under bajet lagi...sebab depa dah buat renovation cekit kt pondok tempat nak lepak.. ade fitting room untuk persalinan.. klu dulu pandai2 la nak hidup nak tukar baju tu.. banyak pakej yang disediakan.. kalau nak bermalam kt citu pun boleh... ade khemah n BBQ

saya plan nak mandi memandangkan time tu ramai lak orang menjadi segan pulak .. dulu berdua.. la nie dah more than so kena jangan barang depa jelah.. Pipi lembik look so seksi pakai panties jer... igat kan dia suke ngan air sungai tu..so En. Hubby saya bawa dia berendam dalam air sungai tu.. x sampai beberapa saat dah nangis...paksa2 dia pun still nangis macam ketakutan maybe air tu sejuk sangat kot , so terpaksa la saya pegang jer dia...

Memandang ke langit nampak cuaca macam nak hujan jer, so kami bergegas siap tukar baju untuk menyelamatkan diri dari terkena serpihan hujan... Jom balik anak2 ari mau hujan...

Klu korang rase mandi kt Mini jeram mai la... rase kehebatan nyer... memang pakej paling murah la nie..

The details for check-in.. klu korang x nmpk Zoom kan la...

Tu pondok nyer.. blh pasang khemah... nmpk x pipi lembik yang seksi tu..


terpaksa En. Hubby bawa dia naik atas.. sebab asyik2 nangis jer..

best x depa lompat dari atas tu...

so klu korang nak mai x tahu jalan col la..

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal