Thursday, February 10, 2011

How are you - Pipi Lembik

Posted by Pink Princes at 10:38 PM
Semalaman saya tak dapat tido ngan lena.. sebab anak saya pipi lembik batuk2 non stop and selesema. menagis dia sepanjang malam, Hati ibu ane yang tersentuh bile melihat anak nyer nangis jer.. Saya x tahu pe nk buat nak call minta bantuan line handphone dah kena potong.. ari pun dah lewat sangat... kami berdua jer dalam rumah tu.. saya hanya mampu bagi kata2 semangat jer kat dia supaya dia kuat... time nk subuh baru dia lena... pagi tadi saya nk pergi kerja sempat juga dia panggil saya.. mama...mama... hati saya tersentuh mendengar nyer..

sampai office.. Jasad jer kt office kepala dok piker kan dia.. macam ane lak keadaan dia sekarang... rase macam nak balik jer sekarang...tapi abah saya x ade share kt company nie.. so suka x suka kena la ikut time yang telah d'tetapkan.

Baru saya tahu kenapa hati seorang ibu terlalu sentitif.. kerana kasih dan sayang nyer pada anak x berbelah bagi dan x ternilai harga nyer didunia nie.. so pada anda yang masih ade ibu, sayangi la ibu anda jangan la menyakiti hati mereka... kerana pengorbanan ibu menlahirkan , dan membesar teramat tinggi..pada yang telah pergi sedekah kan meraka Al-Fatihah.. semoga roh ditempatkan orang2 yang beriman.

mama.. doakan satu ari qis akan baju konvo nie jua..

1 comments on "How are you - Pipi Lembik"

Catherine Au Jong on February 12, 2011 at 10:12 AM said...

imut2 bangeeeet :D

catherine

Post a Comment

Thursday, February 10, 2011

How are you - Pipi Lembik

Semalaman saya tak dapat tido ngan lena.. sebab anak saya pipi lembik batuk2 non stop and selesema. menagis dia sepanjang malam, Hati ibu ane yang tersentuh bile melihat anak nyer nangis jer.. Saya x tahu pe nk buat nak call minta bantuan line handphone dah kena potong.. ari pun dah lewat sangat... kami berdua jer dalam rumah tu.. saya hanya mampu bagi kata2 semangat jer kat dia supaya dia kuat... time nk subuh baru dia lena... pagi tadi saya nk pergi kerja sempat juga dia panggil saya.. mama...mama... hati saya tersentuh mendengar nyer..

sampai office.. Jasad jer kt office kepala dok piker kan dia.. macam ane lak keadaan dia sekarang... rase macam nak balik jer sekarang...tapi abah saya x ade share kt company nie.. so suka x suka kena la ikut time yang telah d'tetapkan.

Baru saya tahu kenapa hati seorang ibu terlalu sentitif.. kerana kasih dan sayang nyer pada anak x berbelah bagi dan x ternilai harga nyer didunia nie.. so pada anda yang masih ade ibu, sayangi la ibu anda jangan la menyakiti hati mereka... kerana pengorbanan ibu menlahirkan , dan membesar teramat tinggi..pada yang telah pergi sedekah kan meraka Al-Fatihah.. semoga roh ditempatkan orang2 yang beriman.

mama.. doakan satu ari qis akan baju konvo nie jua..

1 comments:

Catherine Au Jong on February 12, 2011 at 10:12 AM said...

imut2 bangeeeet :D

catherine

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal