Tuesday, March 1, 2011

Hampir 48 jam.. lame sangat tu

Posted by Pink Princes at 4:36 AM
Tiba2 rase macam nak pitam, loya dan sakit perut yang amat dasyat... kerana nak control cun walaupun kedaan sakit tu and  takut jugak tak pasal2 saya pengsan terpaksa la duduk atas lantai LRT tu... semua org dok ushar jer, peluh nie dok menitik2 menahan sakit perut yang saya sendiri pun x tahu datang dari mana...

Sampai umah,  pg ambik pipi lembik, saya x dukung seperti selalu biarkan dia berjalan sampai ke umah banglo kami.. saya sendiri x larat nak bawa diri apatah lagi nak dukung pipi lembik nanti x pasal2 dua-dua jatuh tambah lagi satu masalah pulak...

Makin lama makin sakit perut nie... tekak dah bersedia mengeluarkan harta pusaka yang saya simpan time lunch.. time nak keluar tu.. Tuhan saja la yang tahu betapa azab nyer rase macam nak putus urat2 perut. Tgk2 benda keluar ape yang saya makan time lunch kat office. Selalu nyer memang saya akan bawa bekal..tp tiba mgg tu rase malaz pulak masak nak tukar selera makan kt luar pulak... x pasal2 jer kena keracunan makan... serik  la..pas nie malas ke malas kena bawa bekal dari yang memang terjamin kebersihan and same time kite tahu pe kandungan serta bahan yang guna tu.

Oleh kerana mama dia sakit terpaksa pipi lembik duduk umah jer..sian jugak tgk dia cari baju.. cari seluar n kasut siap2 nak pg jalan.. tp ape kan daya saya memang x terdaya.. siap2 dah tunggu depan pintu nak keluar.. saya terpksa la alih kan perihatin pada benda yang lain supaya dia lupa nak keluar...

2 hari berkurung di umah bosan tahap impak maksima dah... klu saya x sakit saya bawa pipi lembik jalan2 sorry yer pipi lembik... skrg mama dah sihat cket ntn hujung mgg nie kte pg jalan2 yer...

Pipi lembik x sabar nak tunggu hujung minggu...



0 comments on "Hampir 48 jam.. lame sangat tu"

Post a Comment

Tuesday, March 1, 2011

Hampir 48 jam.. lame sangat tu

Tiba2 rase macam nak pitam, loya dan sakit perut yang amat dasyat... kerana nak control cun walaupun kedaan sakit tu and  takut jugak tak pasal2 saya pengsan terpaksa la duduk atas lantai LRT tu... semua org dok ushar jer, peluh nie dok menitik2 menahan sakit perut yang saya sendiri pun x tahu datang dari mana...

Sampai umah,  pg ambik pipi lembik, saya x dukung seperti selalu biarkan dia berjalan sampai ke umah banglo kami.. saya sendiri x larat nak bawa diri apatah lagi nak dukung pipi lembik nanti x pasal2 dua-dua jatuh tambah lagi satu masalah pulak...

Makin lama makin sakit perut nie... tekak dah bersedia mengeluarkan harta pusaka yang saya simpan time lunch.. time nak keluar tu.. Tuhan saja la yang tahu betapa azab nyer rase macam nak putus urat2 perut. Tgk2 benda keluar ape yang saya makan time lunch kat office. Selalu nyer memang saya akan bawa bekal..tp tiba mgg tu rase malaz pulak masak nak tukar selera makan kt luar pulak... x pasal2 jer kena keracunan makan... serik  la..pas nie malas ke malas kena bawa bekal dari yang memang terjamin kebersihan and same time kite tahu pe kandungan serta bahan yang guna tu.

Oleh kerana mama dia sakit terpaksa pipi lembik duduk umah jer..sian jugak tgk dia cari baju.. cari seluar n kasut siap2 nak pg jalan.. tp ape kan daya saya memang x terdaya.. siap2 dah tunggu depan pintu nak keluar.. saya terpksa la alih kan perihatin pada benda yang lain supaya dia lupa nak keluar...

2 hari berkurung di umah bosan tahap impak maksima dah... klu saya x sakit saya bawa pipi lembik jalan2 sorry yer pipi lembik... skrg mama dah sihat cket ntn hujung mgg nie kte pg jalan2 yer...

Pipi lembik x sabar nak tunggu hujung minggu...



0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal