Wednesday, March 30, 2011

Tetamu Red Carpet yang tak di undang naik atas pentas...

Posted by Pink Princes at 3:50 AM
Bulan nie banyak dapat undangan pergi ke majlis orang kahwen.. walaupun kadang2 cuaca x menentu, klu cuaca ok saya akan pergi la..sbb saya takut pipi lembik akan sakit kena hujan.. sbb sy dengar khabar hujan skrg nie ada effect ekoran dari badai Tsunami yang berlaku kt jepun tu kan.. saya more carefull klu nk kuar kena sentiasa bawa payung..dan jaket yang ade topi for pipi lembik.

sempat jugak bergambar before pergi..
Majlis kenduri kahwen yg saya pergi ialah abg saya punyer adik ipar.. so kami 1 family memang attend la walaupun jauh cket dari umah saya.. Majlis nyer memang simple..tapi makan dia memang sedap cuma saya x makan banyak.. sebab pas2 nak pergi rumah kenduri kawan saya pulak takut x ade space lak nak letak makan kt rumah kenduri kawan saya.. so pipi lembik macam biasa x kan duk diam satu tempat ade jer bnd dia nak buat.. untuk menarik perhatian supaya semua org fokus kt dia.. seperti kita maklum budak2 nie dia akan tiru apa yang org dewasa buat sama jugak macam anak saya.. orang tak jemput dia naik atas pelamin untuk merenjis or bergamba.. tapi dia tiru apa yang dia nampak org buat... so tanpa ade perasaan bersalah pg naik untuk bersalam ngan pasangan pengantin perempuan jer..tu nama tetamu red carpet yang di undang. Tapi saya sebagai mak dia rasa pe yang dia tu sentiasa mencuit hati saya.. 

Rombongan Cik Kiah.. dok sembang2 sambil tunggu pengatin


Tetamu red carpet yang tak diundang atas pelamin dh naik... ngan bangga nyer



Just nak shake hand pengatin perempuan jer.. sebelah tangan kanan dok pegang bahulu nak makan

0 comments on "Tetamu Red Carpet yang tak di undang naik atas pentas..."

Post a Comment

Wednesday, March 30, 2011

Tetamu Red Carpet yang tak di undang naik atas pentas...

Bulan nie banyak dapat undangan pergi ke majlis orang kahwen.. walaupun kadang2 cuaca x menentu, klu cuaca ok saya akan pergi la..sbb saya takut pipi lembik akan sakit kena hujan.. sbb sy dengar khabar hujan skrg nie ada effect ekoran dari badai Tsunami yang berlaku kt jepun tu kan.. saya more carefull klu nk kuar kena sentiasa bawa payung..dan jaket yang ade topi for pipi lembik.

sempat jugak bergambar before pergi..
Majlis kenduri kahwen yg saya pergi ialah abg saya punyer adik ipar.. so kami 1 family memang attend la walaupun jauh cket dari umah saya.. Majlis nyer memang simple..tapi makan dia memang sedap cuma saya x makan banyak.. sebab pas2 nak pergi rumah kenduri kawan saya pulak takut x ade space lak nak letak makan kt rumah kenduri kawan saya.. so pipi lembik macam biasa x kan duk diam satu tempat ade jer bnd dia nak buat.. untuk menarik perhatian supaya semua org fokus kt dia.. seperti kita maklum budak2 nie dia akan tiru apa yang org dewasa buat sama jugak macam anak saya.. orang tak jemput dia naik atas pelamin untuk merenjis or bergamba.. tapi dia tiru apa yang dia nampak org buat... so tanpa ade perasaan bersalah pg naik untuk bersalam ngan pasangan pengantin perempuan jer..tu nama tetamu red carpet yang di undang. Tapi saya sebagai mak dia rasa pe yang dia tu sentiasa mencuit hati saya.. 

Rombongan Cik Kiah.. dok sembang2 sambil tunggu pengatin


Tetamu red carpet yang tak diundang atas pelamin dh naik... ngan bangga nyer



Just nak shake hand pengatin perempuan jer.. sebelah tangan kanan dok pegang bahulu nak makan

0 comments:

Post a Comment

 

. . Pink Princes Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal